Rama pas marrëveshjes për udhërrëfyesin për energji mes Kosovës dhe Serbisë: Kjo është rruga e duhur

Rama pas marrëveshjes për udhërrëfyesin për energji mes Kosovës dhe Serbisë: Kjo është rruga e duhur

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, ka reaguar pas arritjes së marrëveshjes për udhërrëfyesit për energji mes Kosovës dhe Serbisë.

Rama tha se kjo është rruga e duhur, ndërsa të tjerat humbje kohe, duke e rrejt vetën.

“Gjë shumë e mirë marrëveshja e firmosur mes Kosovës e Serbisë për energjinë në Veri. Kjo është rruga e duhur. Të tjerat janë humbje kohe duke rrejt veten!”- tha Rama.

Shpërndaje në: