Rama: Perëndimi të reflektojë për Gjykatën Speciale – a është ai gjyq pa asnjë lidhje me dorën e Vladimir Putinit

Rama: Perëndimi të reflektojë për Gjykatën Speciale – a është ai gjyq pa asnjë lidhje me dorën e Vladimir Putinit

Kryeministri Edi Rama, tha se Perëndimi duhet të reflektojë për Gjykatën Speciale.

“Në këndvështrimin tim personal, është një çështje që kërkon reflektimin e Perëndimit, se çka ka bërë me atë gjykatë. A është ajo gjykatë pa asnjë lidhje me dorën e Vladimir Putinit dhe të Moskës”, tha ai./Periskopi/

Shpërndaje në: