Rama: Shqipëria nuk do të ndalet së luftuari për pastërtinë e luftës çlirimtare të Kosovës

Rama: Shqipëria nuk do të ndalet së luftuari për pastërtinë e luftës çlirimtare të Kosovës

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama ka thënë se Shqipëria nuk do të ndalet së luftuari për pastërtinë e luftës çlirimtare të Kosovës dhe rishikimin e Rezolutës së Këshillit të Evropës në mbështetje të raportit famëkeq të tregimtarit Dick Marty.

Rama ka postuar në Facebook fjalimin e tij në Asamblenë e Përgjithshme të Kombeve të Bashkuara në Nju Jork.

Ai dje ka thënë se Kosova dhe Serbia duhet të tejkalojnë ngërçin në procesin e dialogut dhe të arrijnë marrëveshje me mbështetjen e BE dhe SHBA-së.

Shpërndaje në: