Rama: Vetëvendosje, pasuri kombëtare

Rama: Vetëvendosje, pasuri kombëtare

Për kryeministrin shqiptar Edi Rama, Vetëvendosje është pasuri kombëtare.

Këto deklarata ai i ka bërë në Klan Kosova.

Rama deklaroi:

Unë e kam thënë dhe e përsëris që Vetëvendosja është pasuri kombëtare dhe Vetëvendosja ka një potencial të rëndsishëm me një energji të rëndësishme në shërbim të Kosovës edhe në shërbim të shqiptarëve dhe Vetëvendojs ka një lidership që pa asnjë dyshim është i veçantë.

 

Shpërndaje në: