Ramabaja goditje Rrahman Jasharajt e Jusuf Azemit me shokë: Sipas tij iu shërbejnë ‘karteleve të krimit’

Periskopi.com Lajme

Sadri Ramabaja ka goditur Rraham Jasharajn e Jusuf Azemin dhe të gjithë sindikalistët tjerë, duke pretenduar se iu shërbejnë “karteleve të krimit”.

Ai në statusin e tij të fundit në Facebook tha se:

Kryesindikalistët në garë për tu dëshmuar para bosëve të  karteleve të krimit!