Ramiz Kelmendi: Dëmi nga zjarri në depo afër 35 milionë euro

Ramiz Kelmendi: Dëmi nga zjarri në depo afër 35 milionë euro

Pronari i ELKOS Group, depo e së cilës kompani mori flakë gjatë mëngjesit të sotëm, ka reaguar sërish.

Përmes një postimi në rrjetin social “Facebook”, Kelmendi ka treguar gjithë ngjarjen, ndërsa shtoi se edhe vet ka qenë i pranishëm.

Tutje, ai shtoi se do të përkujdeset për çështjen e të lënduarve, ndërsa operatorëve ekonomikë u ka thënë që të mos shqetësohen, sepse gëzon gjithë kapitalin e nevojshëm për të rimarrë veten.

“Personalisht, në atë qark kohor isha në punishte, e cila gjendet mu pranë qendrës dhe me të vërejtur tymin, instektivisht së bashku edhe me punëtorët prezent te ekipit të ndertimit kemi ndërhyrë në tentim qe me aparatet e zjarrëfikësve të ndalojme zgjerimin, por që të gjithë jemi asfiksu nga tymi i dendur.

Ju siguroj se, ‘Elkos Group’ ka një stabilitet të qëndrueshëm financiar dhe nuk ka hapësirë që asnjë nga furnitorët (prodhuesit vendor) të ndjehet i rrezikuar që obligimet e tyre do vonohen në pagesa”, tha ndër tjerash.

Shpërndaje në: