Ramosaj viziton kompaninë shumëvjeçare: Ndër më të suksesshmet në tregun vendor dhe ndërkombëtar

Periskopi.com Lajme

Kryetari aktual dhe kandidati për kryetar të komunës së Decanit, Bashkim Ramosaj ka vizituar ndër bizneset më të suksesshme për prodhimin dhe ndërtimin e shtëpive të drurit në fshatin Carrabreg, biznes me mbi 40 vite trashëgimi familjare në ndërtimin e tyre.

Ramosaj tha se kompania Frashëri po bën emër në tregun vendor si dhe në atë ndërkombëtar me eksport të punëve të tyre.

Postimi i plotë:

Një ndër bizneset më të suksesshme për prodhimin dhe ndërtimin e shtëpive të drurit në Kosovë është në fshatin Carrabreg, biznes me mbi 40 vite trashëgimi familjare në ndërtimin e tyre.

Kompania Frashëri po bën emër në tregun vendor si dhe në atë ndërkombëtar me eksport të punëve të tyre!Krenar me sukseset e Ramë Bozhdaraj dhe familjes së tyre, ku falë këtij biznesi i kanë mbi 15 punëtor të punësuar.#PerDeçaninSkaMeUndal.#AAK121BR

Shpërndaje në: