Raportohet se Djokovic është arrestuar në Australi, pasi fitoi apelin

Periskopi.com Sporti

Novak Djokovic pak orë më parë e fitoi apelin në gjykatën australiane dhe iu lejua hyrja në Australi dhe pjesëmarrja në Australian Open.

Megjithatë, raportet nga Australia jo shumë kohë pasi ai u lirua nga vendi ku po qëndronte raportojnë se tenisti serb është arrestuar.

Avokati që vepron në emër të qeverisë, Christopher Tran, i tha gjykatës se Ministri i Emigracionit, Alex Hawke tani mund të shqyrtojë nëse do të ushtrojë ndërhyrje ministrore dhe të ri-anulojë vizën.

Gjykatësi Kelly tha se nëse 34-vjeçarit serb i anulohet viza sipas diskrecionit të ministrit, ai nuk do të mund të hyjë në Australi për tre vjet.