Rasti “Brezovica 6”, VV-ja suspendon asamblistin Berat Lahu

Rasti “Brezovica 6”, VV-ja suspendon asamblistin Berat Lahu

Nga aksioni “Brezovica 6”, Policia e Kosovës ka arrestuar shtatë persona, njëri nga ta është edhe Berat Lahu asamblist nga VV-ja, parti kjo e cila ka suspenduar Lahun menjëherë pas rastit.

Një muaj paraburgim u është caktuar shtatë të arrestuarve të fundit për rastin “Brezovica”, në mesin e tyre edhe Berat Lahut të Vetëvendosjes.

Por, kjo parti e ka suspenduar atë nga pozita aktuale por edhe partia.

“Pretendimet lidhen me angazhimin e tij të mëhershëm në sektorin privat dhe nuk kanë lidhje as me angazhimin e tij aktual as me ndonjë përgjegjësi publike në kuptimin e postit publik.  Deri në zbardhjen përfundimtare të këtyre pretendimeve dhe verdiktit në procesin gjyqësor që do të kryhet anëtarit Berat Lahu i suspendohet anëtarësia në subjektin tonë, vendim ky i marrë nga organet tona të brendshme përgjegjëse”, thuhet në një përgjigje të Lëvizjes Vetëvendosje për Dukagjinin

Shpërndaje në: