Reagon AGK: Gazetarët kosovarë vazhdojnë të mbesin të rrezikuar në veri

Periskopi.com Lajme

Nga Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës reaguan me anë të një komunikate për media duke thënë se janë të alarmuar me faktin që gazetarët kosovarë që po raportojnë nga veriu vazhdojnë të jenë të rrezikuar.

“Kolegët tanë po sulmohen vazhdimisht nga protestuesit lokalë, që po gjuajnë mjete të ndryshme në drejtim të tyre”.

“Ftojmë edhe njëherë autoritetet relevante të sigurisë që të mundësojnë raportimin dhe kryerjen e punës nga ana e gazetarëve në një ambient të sigurt”, thuhet mes tjerash në Kumtesë.