Rexhepi: Nëse Skënder Buzuku është musliman, edhe qentë janë muslimanë

Periskopi.com Lajme

Kreu i Bashkësisë Fetare Islame në Maqedoni, Sulejman Rexhepi është përgjigjur në pyetjen e gazetarëve se a do të respektohet vendimi gjyqësor dhe a do të zëvendësohet nga Skender Buzuku.

Ai ka mohuar një gjë të tillë, ai gjithashtu deklaroi se vendimi gjykatës është i njëanshëm dhe se BFI-ja, asnjëherë nuk do të lejojë të emërohet një marionetë e dirigjuar nga shteti.

“Ju betohem në Allahun tim, nëse ai është musliman, atëherë edhe qentë janë musliman” – është përgjigjur kreu i BFI-së, Sulejman Rexhepi.

 

 

 

Shpërndaje në: