Rezultatet: Avni Çakmaku ka vetëm 1497 më pak se Arben Vitia dhe 51 më pak se Gëzim Mehmeti

Periskopi.com Lajme

Rezultatet në Prishtinë po publikohen me ritëm më të ngadaltë se në shumicën e komunave të tjera me vetëm 5.04 për qind të votave të numëruara.

Deri tash prin Arben Vitia me 1504 vota ose 42.92 për qind.

Përparim Rama ka 31.05 për qind, ose 1088 vota.

Në bazë të ritmit të ngadaltë të votave, gjasa për fitore ka edhe Avni Çakmaku që ka marrë 7 vota ose 0.20 për qind e që në krahasim me të tjerët ka vetëm 1497 vota më pak se Arben Vitia dhe 51 vota më pak se Gëzim Mehmeti.

Sondazhet kanë paraparë balotazh mes Arben Vitisë dhe Përparim Ramës në këtë komunë. /Periskopi