Rezultatet e kërkimit në Twitter tani janë më të mira!

Rezultatet e kërkimit në Twitter tani janë më të mira!

Rrjeti i madh social poashtu ka zbuluar se rezultatet e kërkimit në Twitter janë treguar tashmë sipas rëndësisë në vend se të shfaqen vetëm në mënyrë kronologjike.

Tani kur të kyçeni në rrjetin social Twitter përmbajtja e cila do të ju shfaqet më së pari do të jetë relevante për ju dhe preferencat tuaja, dhe këtë model Twitter thotë se e ka bërë përmes kombinimit të disa faktorëve që nxirren në mënyrë të automatizuar.

Shpërndaje në: