Rohde: Gjermania dëshiron që Kosova dhe Serbia të japin kontribut në Procesin e Berlinit

Rohde: Gjermania dëshiron që Kosova dhe Serbia të japin kontribut në Procesin e Berlinit

Ambasadori i Gjermanisë në Kosovë, Jorn Rohde, ka thënë se konferenca e 3 nëntorit në kuadër të Procesit të Berlinit do të jetë një mundësi që nuk  duhet ta humbasë askush.

“Gjermania dëshiron që gjashtë vendet e Ballkanit Perëndimor të jenë në Bashkimin Evropian, si dhe mbështet që Kosova dhe Serbia të kontribuojnë në këtë proces në mënyrë konstruktive”, shkruan Rohde.

Kujtojmë që Kosova e mbështetë Procesin e Berlinit, por jo edhe Ballkanin e Hapur.

Shpërndaje në: