Rrëfehet Gjystja: Ja me sa meshkuj kam bërë seks, përveç burrit tim

Rrëfehet Gjystja: Ja me sa meshkuj kam bërë seks, përveç burrit tim

E martuar që 16 vjeç, Gjystja “betohet” se burri i saj, Sokoli, është i vetmi mashkull që ka kryer marrëdhënie seksuale. Gjithsesi, ajo shprehet se do ta falte bashkëshortin nëse ai do ta tradhtonte.Ndërsa, thekson se në momente të caktuara, ka menduar ta tradhtonte Sokolin, kur ka dyshuar tek ai, me të parin mashkull që do i dilte përpara.

Martesa 22-vjeçare e këngëtares dhe fëmijët, sipas saj, i kanë ulur disi intensitetin e jetës seksuale.

Shpërndaje në: