Mehmeti: Kështu më detyruan të largohem nga politika (Video)

Mehmeti: Kështu më detyruan të largohem nga politika (Video)

Rasti im i largimit nga politika ishte konstruksion i përgatitur. Kam dashur të besoj se nuk është konstruksion i ish-partisë time, por të gjitha faktet flasin se ishte konstruksion i partisë i organizuar kundër meje.

Kështu, mes tjerash, ka deklaruar në emisionin “Agora” në LajmTV ish-deputetja dhe anëtarja e kreut të Bashkimit Demokratik për Integrim Ermira Mehmeti.

Deklaratën e saj ndiqeni nga minuta 5:50.

 

Shpërndaje në: