Rregulla të arta për vetullat që të mos përfundoni si këta njerëz

Periskopi.com Zoya

Dekada më parë, aty rreth viteve ’80-’90, ishin në modë vetullat e holla, trend që ndryshoi me kalimin e kohës, derisa mbërritëm te vetullat më natyralë.

Që të kuptoni ndryshimin mes vetullave të holla dhe atyre natyrale:

Rregulla të arta për vetullat që të mos përfundoni si

Rregulla të arta për vetullat që të mos përfundoni si

Rregulla të arta për vetullat që të mos përfundoni si

Rregulla të arta për vetullat që të mos përfundoni si

Rregulla të arta për vetullat që të mos përfundoni si

Rregulla të arta për vetullat që të mos përfundoni si

Rregulla të arta për vetullat që të mos përfundoni si

Rregulla të arta për vetullat që të mos përfundoni si

Rregulla të arta për vetullat që të mos përfundoni si

Rregulla të arta për vetullat që të mos përfundoni si

Rregulla të arta për vetullat që të mos përfundoni si

Rregulla të arta për vetullat që të mos përfundoni si

Rregulla të arta për vetullat që të mos përfundoni si

Rregulla të arta për vetullat që të mos përfundoni si

Rregulla të arta për vetullat që të mos përfundoni si

Rregulla të arta për vetullat që të mos përfundoni si

Rregulla të arta për vetullat që të mos përfundoni si

Rregulla të arta për vetullat që të mos përfundoni si

Rregulla të arta për vetullat që të mos përfundoni si

Rregulla të arta për vetullat që të mos përfundoni si

Guida e thjeshtë

1. Zgjidhni ngjyrën më të përshtatshme për ju.

Rregulla të arta për vetullat që të mos përfundoni si

2. Mos krijoni kënde më shumë seç duhet.

Rregulla të arta për vetullat që të mos përfundoni si

3. Shpërhapni mirë pluhurin/lapsin e vetullave.

Rregulla të arta për vetullat që të mos përfundoni si

4. Përdorni korrektor nëse është nevoja.

Rregulla të arta për vetullat që të mos përfundoni si

5. Për vetullat më të plota: Përdorni vaj kastori

Shpërndaje në: