Rruga që po bën bujë në New York në ditën e zgjedhjeve

Rruga që po bën bujë në New York në ditën e zgjedhjeve

Dy emërtimet e rrugëve kanë “parashikuar” se kush do të jetë fitues i zgjedhjeve në Amerikë.

Në njërën anë është “President Street” dhe në anën tjetër “Clinton Street”. Nëse bëhet një ndërlidhje atëherë krijohet emërtimi “President Clinton”.

Shpërndaje në: