Sekretari amerikan i Shtetit, Antony Blinken, uron Shqipërinë me rastin e 110 vjetorit të pavarësisë

Sekretari amerikan i Shtetit, Antony Blinken, uron Shqipërinë me rastin e 110 vjetorit të pavarësisë

Sekretari amerikan i Shtetit, Antony Blinken, uron Shqipërinë me rastin e 110 vjetorit të pavarësisë

Në nder të festës kombëtarem shqiptare, Sekretari i Shtetit, Antony Blinken, me rastin e 110-vjetorit të pavarësisë së Shqipërisë, ka uruar popullin shqiptar.

Blinken ka theksuar duke përkrahur Ukrainën dhe duke ndriçuar veprimet keqdashëse në Evropë e botë, Shqipëria ka treguar një lidership dhe guxim.

“Shtetet e Bashkuara kanë qenë të nderuara të punojnë së bashku me Shqipërinë në Këshillin e Sigurimit të Kombeve të Bashkuara, ndërsa ju vazhdoni të jepni kontribute të fuqishme në skenën globale”, ka thënë Blinken.

Albania’s 110th Independence Day

Shpërndaje në: