Sekretari Johnson vlerëson rolin e Kosovës në rajon

Sekretari Johnson vlerëson rolin e Kosovës në rajon

Përmes një postimi në Twitter, sekretari i shtetit për Punë të Jashtme në Mbretërinë e Bashkuar ka bërë të ditur se gjatë takimit me kryeministrin Isa Mustafa, ka përsëritur mbështetjen e Mbretërisë së Bashkuar për Kosovën  si dhe ka mirëpritur reformat dhe rolin e Kosovës në sigurinë rajonale.

“Ritheksova mbështetjen e Mbretërisë së Bashkuar për Kosovën me kryeministrin Isa Mustafa. Mirëprita përpjekjet e tij për reforma dhe rolin në sigurinë nacionale”, shkruan Johnson në Twitter.

 Boris Johnson

Shpërndaje në: