Semi largon Donaldin nga Instagrami

Periskopi.com Showbiz

Afrimiteti i Donaldit me Beatrixin, ka irrituar shumë njerëz. Ndër ta ishte edhe Semi Jaupaj, ish konkurrentja e Big Brother dhe shoqja e afërt e Donaldit dhe Borës.

Kjo e fundit mori “hak” ndaj Donaldit duke i bërë “unfollow” në rrjetin social Instagram.

Semi e mori tëjet personale dhe u prek nga marrëdhënia dhe afrimiteti i Donaldit me Beatrixin. Madje, në puntaten e kaluar të emisionit, ajo la studion pasi Donaldi shprehi qëndrimet e tij për Beatrixin.