Semi tregon për marrëdhëniet e saj me djemtë

Semi tregon për marrëdhëniet e saj me djemtë

Në një bisedë me Kledin,Sarën dhe Beniadën ajo tregon për raportet e saj me djemtë.

“Unë i largoja djemtë më përpara ngaqë nuk kam pasur siguri.Unë nuk dua qe ta jap shumë veten kur e pëlqej dikë,dua të shoh që ai bën më shumë për mua.Në momentin që ti mund të krijosh një lidhje me një person,nuk është detyrim që të fejohesh apo martohesh me të,”-thot ajo.

Këngëtarja gjithashtu është e njohur dhe për lidhjen e saj të gjatë me Bojken Lakon,ku raportet e tyre vazhdojnë të mbeten akoma të mira.

Shpërndaje në: