Serbi i arrestuar dje në Jarinje është liruar sot

Serbi i arrestuar dje në Jarinje është liruar sot
Millan J., ish-pjesëtari i Policisë së Kosovës, i cili u arrestua dje në vendkalimin administrativ Jarinje, është liruar sot.

Siç ka konfirmuar gruaja e tij për Kosova Online, pas lirimit të tij, Millan J. ka telefonuar nga Mitrovica veriore dhe ka konfirmuar se ishte duke shkuar për në shtëpinë e tij në Leposaviq.

Ai është arrestuar dje rreth orës 18:00 në vendkalimin administrativ Jarinje , kur me gruan dhe dy fëmijët po kthehej nga Rashka në Leposaviq.

Policia e Kosovës njoftoi dje se ai është arrestuar nën dyshimin se ka lidhje me krimin e organizuar

Shpërndaje në: