Sërish telashe në Facebook e Instagram

Periskopi.com Tech & Auto

Facebook sërish me probleme.

Rrjetet sociale Facebook dhe Instagram nuk po funksionojnë mbi një orë.

Për këto probleme po ankohen përdoruesit e sidomos faqet e bizneseve nëpër botë.

Interneti është duke e shfrytëzuar rrjetin sociale Twitter për t’u ankuar e për të kuptuar se nuk është problemi vetëm tek ata.

Facebook dhe Instagram, ndërkohë, ende nuk kanë reaguar për këtë kaos.

Shpërndaje në: