ShBA i dhuron Policisë së Kosovës pajisje teknike me vlerë rreth 300 mijë dollarë

Periskopi.com Lajme

Shërbimit Diplomatik i Sigurisë së Departamentit të Shtetit në ShBA, i ka dhuruar pajisje teknike me vlerë rreth 300 mijë dollarë, Divizionit Kundër Terrorizmit dhe Njësisë Speciale të Ndërhyrjes në Kosovë, për të forcuar gatishmërinë e tyre operacionale, për të mbajtur qytetarët të sigurt.

Donacioni u dhurua përmes Ambasadës së ShBA-së në Kosovë.

“Programi i Ndihmës kundër Terrorizmit, në bashkëpunim me Zyrën Rajonale të Sigurisë së Ambasadës, ka ofruar gati 4 milionë dollarë në trajnime, mentorime dhe pajisje për Policinë e Kosovës”, ka shkruar Ambasada amerikane në Tëitter.