Shefi i deputetëve të AAK-së për Kurtin me fusnotë: Paraqitje joserioze, e paqartë, e pasaktë

Periskopi.com Lajme

Shefi i grupit parlamentar të AAK-së: Kurti bëri paraqitje joserioze në Bruksel

Sipas shefit të grupit parlamentar të AAK-së z.Besnik Tahiri, gjatë komentimit për  paraqitjen e kryeministit Kurti në Bruksel, ka potencuar se kryeministri ka bërë paraqitje të paqartë, joserioze, dhe kishte shumë pasaktësi.

«Sa i përket deklarimit të Kurtit, kam një koment, kur të jeni në Bruksel jeni me reflektu një seriozitet si shtet, pozicionet politike duhet të jenë të qarta dhe jo elektorale, qasja e kurti ka qenë gabim dhe e pa qartë, jo serioze dhe kishte shumë pasaktësi», deklaron ai.

Ndërsa sa i përket përfaqësimit me fusnotë ai ironizoi duke thënë se “Kurti çka ka qeshë ka vesh”.