Shfaqet harta e Epirit ku banonin shqiptarët

Shfaqet harta e Epirit ku banonin shqiptarët

Kjo hartë gjendet në Muzeun e Athinës dhe tregon që Epiri ka qenë hershëm dhe gjithmonë i banuar nga shqiptarët.

Ja shënimi konciz i historianit:

“Epiri i banuar nga shqiptarët. Kjo hartë gjendet në muzeun e Athinë. Rikujtesë për grekët…”

Shpërndaje në: