Shigetarët Gllareva dhe Dvorani në 1/16 e finales në Lojërat Mesdhetare

Periskopi.com Sporti

Ekipi i shigjetarëve të Kosovës ka nisur garat sot në Lojërat Mesdhetare Oran 2022.

Të tre u kualifikuan për të vazhduar më pas në eliminime Gllareva dhe Dvorani u kualifikuan direkt për në 1/16 e finales, ku do të garojnë nesër, ndërsa Asllani u përballë në 1/24 me algjerianin, Ayoub Rahlaoui, nga i cili pësoi humbje.

Shigjetarët garuan edhe në ekipore, ku pësuan humbje nga Qipro.Ekipi u përkrah edhe nga presidenti i KOK-ut, Ismet Krasniqi dhe zëvendësministrja, Daulina Osmani.