Shikoni çfarë i bën djalit të tij Lumi B (Foto)

Shikoni çfarë i bën djalit të tij Lumi B (Foto)

Ai është Blini, i cili po rritet nën përkujdesjen dhe dashurinë e prindërve.

Lumi është shumë aktiv edhe në rrjetet sociale, ku bën postime të ndryshme, pjesë e të cilave shpeshherë është edhe djali i tij.

Ai edhe sonte ka postuar një fotografi të tillë, ku duket se po ia kalojnë shumë mirë së bashku, dhe në foto shihet të dy me fytyra të ‘deformuara’.

Shpërndaje në: