Shoferi pa u ndalur zë në të gjelbrën 240 semaforë

Shoferi pa u ndalur zë në të gjelbrën 240 semaforë

Ai këtë rekord e ka incizuar dhe ngarkuar në Vimeo, ku shihet duke zënë plotë 240 semaforë në të gjelbër, duke përfshirë një në të verdhën, pa u ndalur asnjëherë.

Bërja e një gjëje të tillë gjatë ditës është praktikisht e pamundur, duke konsideruar trafikun e dendur të New York, madje edhe në mbrëmje rrugën nuk janë krejtësisht të zbrazëta, transmeton koha.net.

Ai ka vendosur që këtë eksperiencë ta fillojë në ora 3:27, por prapë, siç shihet në video, nuk është se e ka pasur të lehtë, ndërsa e përfundoi atë në ora 3:53.

E edhe pse ky rekord po arrihet gjatë natës, e gjithë kjo duket mjaftë mbresëlënëse.

Shpërndaje në: