Shpërthen humori: Si reagon Albini kur e sheh veten se çka ka premtuar (Video)

Periskopi.com Fun

Në rrjetet sociale ashtu si në media, vazhdojnë të publikohen dhe komentohen deklaratat kundërthënëse të kryeministrit Albin Kurti.

Në një të fundit që e sjell Nim Shabani, video-montazha flet e paraqet Kurtin duke qeshur me vetveten.

Në video është Kurti në emisionin e Rubikonit kur kishte premtuar me cent uljen e disa prej produkteve ushqimore ndërkaq përballë tij, është Kurti që qesh.