Shqipëria mbulohet nga bora e parë

Shqipëria mbulohet nga bora e parë

Shishtaveci, Topojani, Arrni, Kalisi, Grykecaja, Bushtrica, Zapodi e disa zona të tjera në Kukës, Has e Tropojë, tashmë janë nën pushtetin e dëborës e para për këtë vit.

Përveç disa problemeve me mungesën energjisë elektrike ne Shishtavec e Topojan, nuk pati të tjera shqetësime në lidhje me qarkullimin e mjeteve apo dhe bllokime rrugësh. /tvklan.al

Shpërndaje në: