Shqiptarët në Amerikë protestojnë me 1 prill, kërkojnë drejtësi për ish-krerët e UÇK-së

Shqiptarët në Amerikë protestojnë me 1 prill, kërkojnë drejtësi për ish-krerët e UÇK-së

Analisti i politikës, Uk Lushi, që ishte edhe ish-ushtar i UÇK-së ka njoftuar shqiptarët e Amerikës do të protestojnë për të kërkuar drejtësi për vëllezërit Bytyqi dhe ish-ushtarët e UÇK-së të cilët ndodhen në Hagë. 

Siç ka njoftuar ai, protesta do të mbahet me 1 prill, derisa ka kërkuar mobilizim për drejtësi.

Postimi i plotë:

Shpërndaje në: