Shqiptari kap mat çiftin në një parkim në New York (VIDEO)

Shqiptari kap mat çiftin në një parkim në New York (VIDEO)

Një shqiptar ka mbetur i habitur nga skena që ka parë në rrugët e White Plains, një qyteti të New York-ut.

Ai hodhi sytë nga një makinë e parkuar dhe mundi të xhironte një video të një çifti të cilët po depilonin njëri-tjetrin në mes të ditës në një rrugë të populluar.

Gruaja kishte kaluar në sediljen e pasme të makinës dhe me brisk në dorë po depilonte kurrizin e burrit. Për pjesën e parmë të trupit të tij ai ishte pajisur vetë më një brisk dhe po vazhdonte punën.

Shpërndaje në: