Shter ‘Lumi i Shtrembër’ në Kamenicë, ngordhin peshqit

Periskopi.com Lajme

“Lumi i Shtrembër” në Kamenicë ka shterur pas mungesës së reshjeve të shiut dhe temperaturave të larta në vend.

Kjo ka bërë që peshqit e këtij lumi të ngordhin si mungesë e ujit, ka bërë të ditur fotografi Arian Mavriqi.

Më poshtë mund t’i shihni disa nga fotografitë e postuara nga Mavriqi.