Shtrenjtohet sërish nafta, ky është tavani i çmimeve për 24 orët e ardhshme

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka përcaktuar çmimin maksimal të lejuar për shitjen e derivateve në 24 orët e ardhshme, raporton Express. Sipas vendimit të MINT, çmimi maksimal i lejuar për shitjen e naftës është 1 euro e 79 centë, I benzinës 1 euro e 41 centë, derisa i gazit 75 centë. Krahasuar me … Continue reading Shtrenjtohet sërish nafta, ky është tavani i çmimeve për 24 orët e ardhshme