Shtrohet oferta më e madhe e zbritjeve për Festën e Bajramit!

Periskopi.com Lajme

Edhe këtë vit, rrjeti më i madh i marketeve Viva Fresh Store, ka përgatitur OFERTAT dhe ZBRITJET më të mëdha në vend për Festën e Kurban Bajramit!

Ofertat dhe zbritjet ju presin në shumë artikuj të ndryshëm duke përfshirë; produktet ushqimore dhe shtëpiake, produktet higjienike, veshmbathjet si dhe shumë e shumë produkte të tjera…


Urime Festa e Kurban Bajramit!

Viva Fresh Store

Përfito me tepër!