Shtypeni këtë pikë për të larguar me kile toksina nga zorra e trashë

Periskopi.com Zoya

Të gjithë e kemi përjetuar këtë. Çfarë? Uljen në tualet dhe zërat e çuditshëm për të bërë një lëvizje të zorrëve

Por, çfarë nëse do ta kuptonit se vetëm shtypja e një “butoni” të vetëm do ta nxirrte tërë jashtëqitjen?

Jo, ky buton nuk është aplikacion, prandaj mbajeni larg celularin.

Butoni është i ndërtuar brenda trupit dhe ekspertët e akupunkturës thonë se butoni, të cilin e quajnë “deti i energjisë”, mund të gjendet shumë lehtë.

Vetëm matni tri gishta gjerësi poshtë kërthizës. Por, fillimisht sigurohuni të jeni në tualet. Pastaj, me tre gishtat e parë e shtypni “butonin e jashtëqitjes”. Gjatë kësaj faze merrni frymë thellë.

Vazhdoni ta shtypni derisa të filloni të ndjeheni mirë. Kjo mund të zgjasë nga 10 sekonda deri në tre minuta.

Si funksionon kjo?

Sipas Dr. Michael Reed Gach, terapist i akupunkturës, butoni i jashtëqitjes funksionon duke i gjallëruar proceset shëruese të trupit. Pjesë e madhe e këtij shërimi është heqja e toksinave.

Hulumtimet e mëhershme kanë treguar se edhe masazhi abdominal (si prekja e këtij butoni) shkakton një trazim në trup, gjë që e krijon nevojën për të jashtëqitur.

Dr. Gach thotë se përveç jashtëqitjes, butoni liron edhe gazra, i zvogëlon dhimbjet e menstruacioneve, e përmirëson sistemin e tretjes etj.

Shpërndaje në: