Si gjithë: Maturantët krijojnë grupe në rrjete sociale për ta shpërndarë provimin

Periskopi.com Lajme

Rreth 22 mijë maturantë do t’i nënshtrohen sot provimit të maturës.

Por, si duket edhe këtë vit ata kanë nevojë për ndihmë nga jashtë.

E për ta kërkuar atë, kanë përdorur rrjetet sociale dhe formimin e grupeve në to.

Në pamjet e siguruara nga Klan Kosova shihet se një nxënës kërkon ndihmë në një grup, për përgjigjet e disa pyetjeve të provimit.