Si përfunduan kokat gjigante të 43 presidentëve të Amerikës në një fushë në Virgjinia?

Si përfunduan kokat gjigante të 43 presidentëve të Amerikës në një fushë në Virgjinia?

Disa buste gjigante të 43 presidentëve amerikanë, nuk dihet se si kanë përfunduar në një fushë në Virgjinia.

Duket si një film patriotik dhe horror. Ata kanë hundët e shkatërruara apo kokat e çara.

Ajo fushë nuk është e hapur për vizitorë.

Shpërndaje në: