Si ta kuptoni se dikush viziton shpesh profilin tuaj në Instagram

Periskopi.com Tech & Auto

Rrjetet sociale kanë hyrë përgjithmonë në jetën tonë dhe të gjithë ne i kushtojmë pak më shumë kohë sesa duhet.

Nëse e keni hapur profilin tuaj në Instagram, kuptoni se është shumë e vështirë të kontrolloni se kush po i shikon postimet tuaja, më shumë se zakonisht.

Sigurisht, ju nuk mund të kontrolloni se kush i shikon postimet tuaja, por e njëjta gjë nuk është e vërtetë për “Story-t” tuaja. Më poshtë, ku përfundojnë miqtë dhe ndjekësit tuaj, do të shihni disa emra që nuk i njihni dhe nuk i ndiqni.

Ata janë “fantazmat” e mëposhtme, që kontrollojnë historitë tuaja, pa ju ndjekur.