Si u tall Kurti me Escobarin, Edi Ramën dje në konferencë? A ia vlen kjo tallje? Dhe Urdhri Ekzekutiv i Biden

Si u tall Kurti me Escobarin, Edi Ramën dje në konferencë? A ia vlen kjo tallje? Dhe Urdhri Ekzekutiv i Biden

Shpërndaje në: