Si varion çmimi i iPhone 14 Pro Max në disa vende të botës?

Si varion çmimi i iPhone 14 Pro Max në disa vende të botës?

Mediumi PhoneArena ka publikuar çmimin e iPhone 14 Pro Max në varësi të shtetit, të modelit bazë me 128 GigaByte.

Siç dihet, iPhone 14 Pro Max është prezantuar më 7 shtator nga kompania Apple së bashku me modelet e tjera linjës iPhone 14.

Megjithatë, çmimi i këtij modeli varet nga valuta që posedon secili shtet në botë dhe aktualisht në SHBA duket se ky model kushton më së liri, që është 1,099 dollarë.

Në listën e mëposhtme është çmimi i modelit bazë (128 GigaByte) të iPhone 14 Pro Max në disa shtete të botës.

SHBA, 1,099.00 dollarë

Japoni 1,146.35 dollarë

Hong Kong, 1,197.35 dollarë

Tajlanda 1,232.82 dollarë

Kanada 1,239.62 dollarë

Taivan 1,261.45 dollarë

Koreja e Jugut 1,272.25 dollarë

Emiratet e Bashkuara Arabe 1,279.30 dollarë

Singapori 1,281.19 dollarë

Australia 1,285.41 dollarë

Malajzia $1,288.24 dollarë

Kina 1,291.82 dollarë

Zvicra, 1,330.29 dollarë

Zelanda e Re, 1,335.95 dollarë

Kanada, 1,357.68 dollarë

Filipine, 1,368.88 dollarë

Mbretëria e Bashkuar, 1,383.28 dollarë

Luksemburg, 1,431.31 dollarë

Austria 1,450.23 dollarë

Gjermania, 1,450.23 dollarë

Meksikë, 1,451.40 dollarë

Spanja, 1,470.24 dollarë

Francë, 1,480.25 dollarë

Holanda, 1,480.25 dollarë

Belgjika, 1,480.25 dollarë

Itali, 1,490.26 dollarë

Irlanda, 1,490.26 dollarë

Portugali, 1,500.27 dollarë

Finlandë, 1,500.27 dollarë

Çeki, 1,506.49 dollarë

Poloni, 1,530.77 dollarë

Suedia, 1,542.48 dollarë

Danimarkë, 1,547.73 dollarë

Norvegji, 1,547.92 dollarë

Hungari, 1,593.87 dollarë

Indi, 1,756.44 dollarë

Brazil, 2,000.42 dollarë

Turqi, 2,413.87 dollarë.

Shpërndaje në: