Sipas njerëzve që kanë gjithmonë aromë fantastike: 10 parfume perfekte për këtë periudhë

Sipas njerëzve që kanë gjithmonë aromë fantastike: 10 parfume perfekte për këtë periudhë

Ju me siguri e dini se aroma ka fuqi të nisë histori dashurie, të të bëj të pëlqesh dikë apo të distancohesh prej tij. Aroma është më shumë sesa thjesht aromë: është energji. Thënë këtë, parfumi që ju zgjidhni përcakton “aurën” që doni të keni rreth vetes. Ndiheni flirtuese? Moskokçarëse? Joshëse, seksi dhe shumëëë lozonjare? Duhet që çdo gjëndje ta përshtasni me parfumin tuaj.

Jemi në dimër dhe ndjesia që duam më shuëm është ngrohtësia, rehatia dhe shumëëë përqafime. Gjithë emrat e parfumeve që do të shihni në vijim, janë të tilla prandaj bëhuni gati për screenshot.
1.Byredo Mumbai

Sipas njerëzve që kanë gjithmonë aromë fantastike: 10

2.  Maison Margiela

Sipas njerëzve që kanë gjithmonë aromë fantastike: 10

3. Celuí

Sipas njerëzve që kanë gjithmonë aromë fantastike: 10

4. Le Labo Thé Noir 29

Sipas njerëzve që kanë gjithmonë aromë fantastike: 10

5.  Byredo Mixed Emotions

Sipas njerëzve që kanë gjithmonë aromë fantastike: 10

6. Frédéric Malle, Portrait of a Lady

Sipas njerëzve që kanë gjithmonë aromë fantastike: 10

7.  Kilian, Rolling in Love

Sipas njerëzve që kanë gjithmonë aromë fantastike: 10

8. Tom Ford, Private Blend Tobacco Vanille

Sipas njerëzve që kanë gjithmonë aromë fantastike: 10

9. Prada Amber

Sipas njerëzve që kanë gjithmonë aromë fantastike: 10

10. Aerin Cedar Violet

Sipas njerëzve që kanë gjithmonë aromë fantastike: 10

Shpërndaje në: