SKANDALOZE: VIVA Fresh Store keqtrajton punëtorët

SKANDALOZE: VIVA Fresh Store keqtrajton punëtorët

Kompania e njohur në Kosovë ‘VIVA Fresh Store’, po i keqtrajton punëtorët e saj në Prishtinë, raporton Infokusi.

Disa punëtorë të kësaj kompanie emrat e të cilëve janë të njohur për portalin, kanë deklaruar se shpeshherë iu ndodhë që edhe pushimi javor prej një ditë iu merret ani pse iu takon me ligj dhe pushimi nuk iu kompensohet as në pagë, pra nuk paguhet atë ditë edhe pse punojë.

 

 

Shpërndaje në: