Sllovakia dhe malet e saj drithëruese

Periskopi.com Galeria

Një fotograf me emrin Michal bashkë me të dashurën e tij dhe prindërit e saj, kanë bërë një udhëtim në Tatranska Lomnica në Sllovaki.

Ai tha për Bored Panda se ky qytet është vendi më popullor për t’u vizituar nëse doni të eksplooni malet e bukura të Tatras.

Ai e cilësoi këtë qytet si njërin nga 10 vendet më të bukura në Evropë.

Më poshtë fotografitë.

The View On Mountains From The TrailHotel 'Patria'. Am I The Only One Who Think About 'The Overlook' Hotel From King's Book?View On Lomnica Peak From Skalne Pleso (1751m)If You Like Driving A Car, You Will Find Good Quality Roads HereSay 'Hello' To That Awesome Dude!Vodopády Studeného Potoka - You Can Translate It Like 'Cold Water Waterfalls'Mountain Railway StationMist!Great Place To Chillin'Old ForestAnother One From Vodopády Studeného Potoka*sing Ylvis- The Cabin*Car Of The Mountain Railway To Lomnica PeakLike In The Other World!Welcome To Vysokie Tatry. One Of The Biggest Cities In SlovakiaTourist Maps Are Good Things

Shpërndaje në: