‘S’mban më ujë pilafi’, protestë para Kryeministrisë kundër rritjes së çmimeve

Periskopi.com Lajme

Ditën e sotme organizata të shoqërisë civilë kanë paralajmëruar zhvillimin e një proteste kudër rritjes së çmimeve.

Protesta do të nisë në orën 18:00. Sipas organizatorëve, qytetarët do të mblidhen fillimisht në sheshin “Skënderbej” dhe më pas do të drejtohen për te sheshi përballë godinës Kryeministrisë.

Organizatorët e protestës thonë se tubimet do të vijojnë derisa qeveria të gjejë një zgjidhje për krizën ekonomike dhe rritjen e çmimeve.