Snapchat vjen me një funksion të ri dhe interesant

Snapchat vjen me një funksion të ri dhe interesant

Snapchat lansoi funksionin ‘geofilters’ përkatësisht filterët e bazuar në vendndodhje vitin e kaluar që lejoi përdoruesit për të krijuar një filter të veçantë për një lokacion specifik, që njerëzit në atë vend t’a përdorin.

 Kjo ështe e dobishme për një vend dhe të gjithë të pranishmit në këtë hapësirë mund ta përdorin këtë filtër për snap të tyre dhe për shkak se i njëjti është i kufizuar në atë vend, prandaj vetëm njerëzit atje mund ta përdorin atë.

Për të bërë këto filtra, megjithatë, ju do të duhet të përdorni Snapchat ose një softuer për editimin e imazheve. Me përditësimet e fundit, Snapchat e ka bërë shumë të lehtë për të krijuar një geofilter brenda vet aplikacionit të Snapchat.

Tani, përdoruesit do të jetë në gjendje të zgjedhin nga tema të tilla si dasma, diplomimi, ditëlindja dhe më shumë.

Pastaj ju mund ta zgjedhni vendin që dëshiron ta mbuloni, ndërsa ju mund të shtoni edhe tekst, ngjitësa dhe emoji dhe pastaj duhet ta dërgoni atë në Snapchat që cili merr rreth një ditë për aprovim.

Sikurse më parë, geofilters paguhen dhe fillojnë nga $ 5.99 në varësi se sa kohë ju vendosni të mbani filterin, me opsione që variojnë nga një orë për deri në 90 ditë.

Shpërndaje në: