Sondazhi te kosovarët: 60,61% kundër Bashkimit me Shqipërinë

Periskopi.com Lajme

Në prag të festës së flamurit shqiptar më 28 nëntor, Periskopi bëri një sondazh në faqen e saj në Facebook për të bërë disponimin e popullit për Bashkim me Shqipërinë. Dhe rezultati, del të jetë goxha befasues.

Në Shqipëri u tha të kishte dalë një sondazh që thoshte se gati 80% e popullit përkrahte Bashkimin me Kosovën.

Por, duket se puna ndryshon sa i përket Kosovës.

Nga 881 vota të bërë në sondazhin e publikuar tri orë më parë nga Periskopi [ora derisa po shkruajmë këto fjalë: 17:20], 534 vetë votuan JO dhe vetëm 344 votuan PO.

Tri vota ishin të pavlefshme.

Përkthyer në përqindje, kjo bën si vijon: JO = 60,61%; PO = 39,04%.

Kujtojmë që sot u mbajt mbledhja e përbashkët e Qeverisë Rama me Qeverinë Kurti ku u nënshkruan edhe disa marrëveshje.

Sondazhi: