Sonos është duke punuar në altoparlantin e tij të parë me Bluetooth

Periskopi.com Tech & Auto

Një nga dy pajisjet e paraqitura kohët e fundit nga Sonos me FCC është një altoparlant Bluetooth. Në regjistrimin e modelit të produktit S17, Sonos deklaron drejtpërdrejt se është “një altoparlant wireless me cilësi të lartë dhe pjesë e sistemit të tingullit Sonos.

Funksioni parësor i pajisjes do të jetë për transmetimin me Wi-Fi, por gjithashtu përmban transmetim audio Bluetooth dhe Bluetooth Low Energy.

Etiketa e produktit për S17 përmban një vijë të lakuar blu që kalon nëpër të, e cila mund të jetë një referencë për funksionalitetin unik të altoparlantit në formacionin Sonos.

 

Shpërndaje në: